diagnose

MUNKATÁRSAK ELKÖTELEZÉSE

A lojális, jól teljesítő munkatárs vállalati alapérték. Míg egy lélekben felmondott kolléga az egész csapat teljesítményét rombolhatja. Az egyik legfontosabb vezetői feladat a munkatársak hosszú távú elkötelezése a vállalat mellett.

HA ÖN CÉGVEZETŐ…

Tartós sikereket csak akkor tud elérni, ha kollégái jól érzik magukat vállalatánál. Elégedettek, azonosulni tudnak, kialakul bennük az odatartozás érzése.

Munkavállalói elégedettség növelése
3 tételben

Mérje fel a munkavállalói élményt

  • A PI Diagnose moduljával a munkavállalói élmény összetett fogalma is mérhetővé és kiértékelhetővé válik.
  • Segítségével megvilágíthatja, hogy mi okozza kollégái elégedetlenségét és mit tehet ezek feloldásáért. Egyúttal a munkavállalói elégedettség legfontosabb tényezői is beazonosíthatóvá, ezáltal megerősíthetővé válnak.

Fejlessze a munkavállalói élményt

  • A professzionális munkavállalói élmény coaching és megfelelő projektmenedzsment ötvözetével sokat tehet az elkötelezettség javításáért.

  • A PI Diagnose megállapításaira és egy szakmailag magasan képzett, gyakorlott PI Partner személyes közreműködésére támaszkodva jelentős pozitív változást érhet el még egy kihívásokkal teli, nehezebb időszakban is.

Készítse fel workshopon vezetőit

  • A munkavállalói élmény növeléséhez szükséges lépések megvalósítása a vállalat vezetőin múlik.
  • Ahhoz, hogy ezek a változások a szervezet valamennyi szintjén megtörténjenek, a vezetők érzékenyítésére és felkészítésére, cselekvési tervekre és azok megvalósítására van szükség. A PI Partnerek erre vonatkozóan is többszörösen bevált worskhop modellel állnak rendelkezésre.